30 julija, 2020

Permanentni make-up – mikropigmentacija

Je estetska metoda namenjena popravkom, ter polepšanju našega obraza na mestih kjer je to potrebno. Z vnosom pigmenta v kožo- dermis lahko nepravilnosti ali pomankljivosti uspešno odpravimo.

GOLDENEYE permanentni make up nam omogoča naraven videz. Namenjen je vsem tudi tistim, ki nosijo kontaktne leče, očala in ljudem, ki so nagnjeni k različnim alergijam in ne morejo uporabljati ličil. Idealen je za športniike in ljudi, pri katerih navadna ličila niso obstojna.

OBRVI so okvir našega obraza, saj z njimi ustvarjamo simetrijo. Pravilna oblika obrvi obraz polepša, ter ga naredi bolj mladostnega in svežega.

USTNICE- so izraz čutnosti. Mnogi trpijo zaradi pomanjkanja volumna, brazgotin ali izgubo oblike med procesom staranja. Z različnimi tehnikami senčenja in različnimi odtenki lahko dosežemo optimalno korekcijo, popolno obliko, barvo in volumen. Rezultat so popolnoma naravne in lepe ustnice.

EYE LINER poudari vaše trepalnice. Oči lahko diobijo glamurozen in zapeljiv pogled. Tistim, ki niso vajeni ličil, se lahko izriše diskretna linija, s katero dosežemo večjo ženstvenost.