Project Description

Trajno odstranjevanje dlačic “IPL”

Z najsodobnejšimi laserskimi, IPL in RF aparaturami opravljamo sledeče tretmaje:

  • odstranjevanje dlačic
  • fotopomlajevanje
  • odpravljanje aken in brazgotin na obrazu
  • odstranjevanje razširjenih kapilar na obrazu
  • odstranjevanje starostnih in sončnih pigmentacij

Dlačice se lahko odstranjuje po celem telesu. Najbolj priljubljeno je odstranjevanje na predelu obraza, podpazduh, nog in bikini.

Z določitvijo primernih parametrov žarkov, postopek odstarnejvanja dlak prilagodimo vsakemu posamezniku.Z delom aparata, skozi katerega prehajajo žarki, se počasi premikamo po vsej površini, ki je predvidena za poseg. Žarke vpija rjavi tkivni pigment (melanin), ki je v dlačnih mešičkih najbolj zgoščen v fazi aktivne rasti dlak. V tej fazi asorbirana količina svetlobnih žarkov foto-termično uniči dlačne mešičke in tako prepreči ponovno rast dlačic.

Postopek je potrebno z različnimi presledki, ki so odvisni od trajanja rastnega obdobja dlak na določenem predelu telesa, ponavljati vsaj 6-do 8krat.

Na podlagi klinične študije na kar 3.000 osebah vam zagotavljamo 80% redukcijo dlačic na tretiranem predelu.

Tretma ni boleč, občuti se le rahla toplota.

Zelo pomembno pred prihodom na tretma je, da koža na predelu, kjer se po izvajal tretma ni posončena,(tudi solarij in porjavitvene kreme so prepovedane), ter da dlačice 1 mesec pred tretmajem niso izpuljene (vosek, pinceta, sladkor, itd.), lahko pa jih pristrižete oz. obrijete.

Cena …………………………………………… 25,00€

Rezerviraj