Project Description

Pemanentni make-up- mikropigmentacija

Permanentni make up je estetska metoda, namenjena popravkom ter polepšanju našega obraza točno na mestih, kjer je to potrebno. Z vnosom pigmenta v dermis lahko nepravilnosti ali pomanjkljivosti uspešno odpravimo.

GOLDENEYE permanentni make up omogoča NARAVNI VIDEZ. Namenjen je vsem, tudi tistim, ki nosijo kontaktne leče, očala in ljudem, ki so nagnjeni k različnim alergijam in ne morejo uporabljati ličil. Idealen je za športnike in ljudi, pri katerih navadna ličila niso obstojna.

OBRVI so okvir našega obraza, saj z njimi ustvarjamo simetrijo. Pravilna oblika obrvi vaš obraz izredno polepša, ga naredi bolj mladostnega in svežega.

USTNICE- so izraz čutnosti. Mnogi trpijo zaradi pomanjkanja volumna, brazgotin ali izgubo oblike med procesom staranja. Z različnimi tehnikami senčenja in različnimi odtenki lahko dosežemo optimalno korekcijo, popolno obliko, barvo in volumen. Rezultat so popolnoma naravne in lepe ustnice.

EYE LINER poudari vaše trepalnice. Oči tako dobijo glamurozen in zapeljiv pogled. Tistim, ki niste vajeni ličil, lahko izrišemo zelo diskretno linijo, ki vas bo naredila bolj ženstvene.

Ceno določimo na prvem posvetu glede na potrebe in želje stranke, na posvetu se naredi tudi alergo test, ki je že vključen v ceno.

Rezerviraj